Kitwerken

Ook voor kitoplossingen biedt Chique Wonen verschillende diensten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Ons kitbedrijf beschikt over de specialistische kennis en capaciteit voor de uitvoering van zowel grote als kleine projecten als kitbedrijf in geheel Nederland. Onze kitters hebben zeer veel ervaring en denken bovendien met u mee. Daarnaast verrichten wij verschillende werkzaamheden grote bouwbedrijven, overheden en woningbouwverenigingen.

Ook voor particulieren verrichten wij als kitbedrijf in Nederland verschillende werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het kitten van badkamers, keukens, kozijnen en plinten. Ook voor het afkitten van uw zwembad of kitwerkzaamheden in de maritieme sector kunt u bij ons terecht. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Chique Wonen!

 

Chique Wonen Badkamers

__________________________________

Chique Wonen helpt op exclusieve wijze uw badkamer tot stand te komen en werkt hierbij met hoogwaardige materialen en gecertificeerde, ervaren vakmensen. Wij denken met onze klanten mee realiseren badkamers die de perfectie benaderen!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button