Loodgieterswerk

Wanneer u een loodgieter nodig heeft voor het aanleggen van water- en gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of bijvoorbeeld voor het ontstoppen van uw afvoer of riool, dan bent u aan het juiste adres bij Chique Wonen.  Wij helpen u graag met al uw loodgieterswerk!

Lekkages verhelpen

Lekkages op wat voor gebied dan ook komen nooit op het goede moment en kunnen veel schade veroorzaken aan uw woning of interieur. Gelukkig kunnen onze loodgieters altijd snel ter plaatse zijn om het probleem op te sporen en te verhelpen.

Riool en afvoer ontstoppen

Heeft u last van een vieze lucht in huis of blijft het water in de wastafel staan? Dan is de kans groot dat de afvoer of riolering verstopt is. U kunt voor het ontstoppen van uw leidingen het beste kiezen voor een goede loodgieter. Onze loodgieters maken gebruik van de nieuwste technieken, zodat de verstopping snel verholpen kan worden.

Aanleggen van leidingen

Het aanleggen van water- of gasleidingen is specialistisch werk dat u het beste kunt overlaten aan een ervaren loodgieter. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het vervangen, installeren en controleren van nieuwe gas- en waterleidingen. Zo weet u zeker dat de installatie goed maar vooral ook veilig gebeurt.

Offerte aanvragen

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het verhelpen van een lekkage of het ontstoppen van het riool, de loodgieters en installateurs van Chique Wonen staan altijd voor u klaar. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Chique Wonen Badkamers

__________________________________

Chique Wonen helpt op exclusieve wijze uw badkamer tot stand te komen en werkt hierbij met hoogwaardige materialen en gecertificeerde, ervaren vakmensen. Wij denken met onze klanten mee realiseren badkamers die de perfectie benaderen!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button