Chique Wonen Schilderwerk

Bent u op zoek naar een professionele schilder voor uw badkamer dan bent u bij Chique Wonen aan het juiste adres! 

Schilder & onderhoud

Als schilder adviseren wij u regelmatig schilderonderhoud aan uw badkamer uit te laten voeren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw badkamer er piekfijn uit blijft zien, ook houdt u zo uw sanitaire ruimten in opperbeste staat. Voor al uw schilderwerk voor badkamers kunt u bij Chique Wonen terecht. Bovendien voorzien wij u ook graag van kleuradvies. Uiteraard werken wij bij al onze schilderwerken alleen met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke verf, zoals Sigma verf.

Chique Wonen Schilderwerk

U geeft aan wat er geschilderd moet worden, waarna wij vervolgens een nauwkeurige schatting maken van de tijd en kosten. U bent bij ons verzekerd van heldere prijsafspraken. Wij werken samen met gerenommeerde verffabrikanten zoals Sigma en Sikken en kunnen indien dat nodig is ook een technisch verfrapport opstellen. Uw badkamer kan weer jaren vooruit!

Chique Wonen Badkamers

__________________________________

Chique Wonen helpt op exclusieve wijze uw badkamer tot stand te komen en werkt hierbij met hoogwaardige materialen en gecertificeerde, ervaren vakmensen. Wij denken met onze klanten mee realiseren badkamers die de perfectie benaderen!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button