TEGELWERKZAAMHEDEN

Chique Wonen is ook uw partner voor tegelwerk in uw huis. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland. Als je ons inschakelt voor tegelwerk haal je een hoop ervaring in huis. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in deze branche en oefenen ons beroep tot de dag van vandaag met een hoop passie en gedrevenheid uit.

Ben je zelf niet bekend met tegelwerk en wil je hier graag meer informatie over? In dat geval adviseren wij jou graag over alle mogelijkheden omtrent tegelwerk.

Specialist in tegelwerk

Naast onze ruime ervaring mag je van ons ook een uitstekende service verwachten, waarbij we te allen tijde rekening houden met jouw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van tegels, zowel op de vloer als de wand met alle bijbehorende werkzaamheden. Wij kunnen de tegels onder andere plaatsen in nieuwbouwhuizen. Voor alle werkzaamheden die met tegels te maken hebben, staan wij jou graag te dienst.

Snelle service

Alle belangrijke zaken worden over het algemeen via het telefonisch gesprek besproken. Het belangrijkste is dat wij van jou te horen krijgen hoeveel vierkante meter het project bedraagt en wat de grootte is van het type steen dat je in jouw woning wilt. Als wij deze informatie hebben vergaard, kunnen wij een afspraak inplannen om langs te komen en jouw aanvraag direct uit te voeren. Jouw wensen worden altijd als leidraad genomen, zodat wij jou een gewenst eindresultaat kunnen opleveren. Chique Wonen is u graag van dienst!

Chique Wonen Badkamers

__________________________________

Chique Wonen helpt op exclusieve wijze uw badkamer tot stand te komen en werkt hierbij met hoogwaardige materialen en gecertificeerde, ervaren vakmensen. Wij denken met onze klanten mee realiseren badkamers die de perfectie benaderen!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button